HTML

Kávés

Robusta vagy arabica, darálás, tömörítés. És még az is, amit egy kávé mellett beszélünk meg. Akár koffein mentesen is.

Közelség

Ez egy coffeeheaven közeli blog.

coffeeheaven a közelben:
Ferenciek tere
A távolban: Deák tér - Fashion Street sarka és Teréz krt. 34.

Akiket követünk

Táviratilag

Nincs megjeleníthető elem

Valami készül...

2008.05.06. 18:50 DBence

Blog készül itt, kávézásról, kávézáshoz. Egyelőre ideiglenes ruhában, de holnapra remélhetőleg már végleges öltözetében találjátok majd a kávés blogot. Ijufus lesz ma este a blog CSS guruja, aki már ollóját csattogtatja, hogy ránk szabja a végleges (?) ruhát.

Diszklémer:


Viccelődhetnénk, hogy azért coffeeheaven közeli a blog, mert szerkesztősége csupán 5 percre található a Ferenciek terén lévő coffeeheaven kávézótól. De ennél többről van szó: a coffeeheaven vállalta a blog szerzőinek támogatását, már ami a kávés és kávézós ügyeket érinti. Ők jobban tudják, mint mi, hogy hány fokra kell hevíteni a tejet, hogy szép habja legyen; hogy mekkora erővel kell a portafilterben tömöríteni a kávét, hogy aztán se keserű, se pedig gyenge ne legyen... A későbbiekben ez mind kiderül.

Mi pedig ezeket is megosztjuk majd veletek, és a kávé mellé más megbeszélnivalókkal is szolgálunk majd.

Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati

A bejegyzés trackback címe:

https://kaves.blog.hu/api/trackback/id/tr18457126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása