HTML

Kávés

Robusta vagy arabica, darálás, tömörítés. És még az is, amit egy kávé mellett beszélünk meg. Akár koffein mentesen is.

Közelség

Ez egy coffeeheaven közeli blog.

coffeeheaven a közelben:
Ferenciek tere
A távolban: Deák tér - Fashion Street sarka és Teréz krt. 34.

Akiket követünk

Táviratilag

Nincs megjeleníthető elem

Szolgálati közlemény

2009.01.30. 15:40 zszab

 

Az utóbbi időben a Ferenciek tere 10 szám alatti kávézónkban kialakult dohányfüst-problémáról szeretnénk egy rövid tájékoztatóval szolgálni.

 A bolt tavaly év eleji kialakítása során megtervezett és beépítésre kerülő légtisztító berendezésének kapacitása sajnálatos módon elérte maximumát, így kerülhetett sor arra, hogy az utóbbi időben a nem dohányzó területekre is átszivárgott a dohányfüst.

Annak ellenére, hogy már a kialakítás során rendkívüli figyelmet fordítottunk arra, hogy az egy légterű boltot a lehető legkorszerűbb eszközökkel tudjuk megfelelő minőségű és mindig friss levegővel ellátni, a megnövekedett forgalmat – ami gyakran a dohányzó részek telítettségéhez vezetett - a jelenlegi rendszer már nem volt képes kezelni.

 A probléma megoldásán jelenleg is dolgozunk. Amennyiben technikailag, illetve az épület műemléki védettségére való tekintettel nem sikerül végleges megoldást találnunk, a vezetőség a coffeeheaven standardokhoz megfelelően igazodó légkör kialakítása és egyben a nemdohányzók védelmének érdekében - a decemberben megnyitott Teréz körúti kávézónkhoz hasonlóan - a dohányzás teljes megszüntetésének lehetőségét helyezi kilátásba. A fejlesztések, illetve a lehetséges átminősítés végső határideje: 2009. február 28. A fejleményekről itt a blogon és a kávézóban is folyamatosan beszámolunk.

 Szeretnénk elnézést kérni az eddigiekben okozott esetleges kellemetlenségekért,

 Megértésüket köszönjük.

 coffeeheaven menedzsment 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaves.blog.hu/api/trackback/id/tr12912593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása