HTML

Kávés

Robusta vagy arabica, darálás, tömörítés. És még az is, amit egy kávé mellett beszélünk meg. Akár koffein mentesen is.

Közelség

Ez egy coffeeheaven közeli blog.

coffeeheaven a közelben:
Ferenciek tere
A távolban: Deák tér - Fashion Street sarka és Teréz krt. 34.

Akiket követünk

Táviratilag

Nincs megjeleníthető elem

Fogadjon örökbe fenyőfát!

2008.12.10. 14:47 zszab

A legutóbbi kávébemutató után újabb meglepetéssel készül a coffeeheaven törzsvásárlói számára. A karácsonyi ünnepek alkalmából élő fenyőfákkal díszíti kávézóit, amelyeket január első heteiben a szerencsés törzsvásárlók magukkal is vihetnek, elültethetik kertjeikben vagy gondozhatják lakásuk díszeként. A kezdeményezés elsősorban a fák védelmére hívja fel a figyelmet, arra, hogy ne pusztítsuk erdeinket, hanem gazdagítsuk zöld környezetünket.

A coffeeheaven reméli, hogy meglepetésével örömet szerez vendégeinek – fejtette ki a kávézó vezetője, s bizakodóan hozzátette, hogy a vidékről hozott, gondosan kiválasztott fenyőfák, amelyekről januárig a kávézó alkalmazottai gondoskodnak, az örökbefogadás után jó helyre kerülnek.

 A törzsvásárlóknak nem kell többet tenniük, csupán a januári értesítő e-mail vagy sms elolvasása után minél gyorsabban jelentkezni valamelyik kávézóban. Ha esetleg még nincs törzsvásárlói kártyája, a coffeeheaven üzleteiben pár perc alatt elkészítik. Az első harminc szerencsés vendég már készítheti is a helyet fenyőfája számára. Az örökbefogadóról fénykép készül, amely felkerülhet a kaves.blog.hu-ra.



Védje a fákat, kávé mellé egyen hódot! (viccelünk..)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaves.blog.hu/api/trackback/id/tr26815077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása